Expositie: In de Tuinen van Tophovenier Meeuwis de Vries

In de Tuinen van Tophovenier Meeuwis de Vries
Kunst georganiseerd door ‘Expositie Beeldschoon’

Beeldschoon Uitnodiging Eerbeek 2012  (klik op de link voor de uitnodiging (PDF)
In de maand september kunt u komen genieten van een expositie van hedendaagse beeldende kunst bij Tophovenier Meeuwis de Vries Hoveniers & Tuinontwerpbureau.
De tuinen van Meeuwis de Vries zijn zeer fraai gelegen aan de rand van de Veluwe op een prachtig met bos en weilanden omzoomde plek. Het terrein is ca. 1 hectare groot en is ingedeeld in diverse tuinen waarin u talloze verrassingen wacht.
In deze schitterende ambiance heeft ‘Expositie Beeldschoon’ ook dit jaar de 1 ha tuin en kantoor ingericht met bijzondere objecten samen met een 26-tal hedendaagse professionele kunstenaars. De ca. 180 beelden en objecten, zowel figuratief als non-figuratief, zijn van verschillende disciplines. Sleutelwoord in alle disciplines is kwaliteit.
U, uw familie en vrienden zijn van harte welkom op deze bijzondere locatie.
De ultieme sfeer van de persoonlijk ontworpen tuinen van Meeuwis de Vries, Hoveniers & Tuinontwerpbureau, waarin vorm en functie op een vaak verrassende wijze zijn samengebracht, heeft zich ontwikkeld tot een ware kunstvorm en is een uitzonderlijke inspiratiebron voor een ieder die van prachtige tuinen houdt.
Tophovenier
Meeuwis de Vries is lid van het exclusieve gezelschap Tophoveniers.
Een Tophovenier onderscheidt zich door zich vrijwillig aan de hoogste kwaliteitseisen te onderwerpen en zo het hoveniersvak op het hoogst denkbare niveau te behouden. Wilt u uw bezoek combineren met een gesprek over uw tuin? Maak dan een afspraak bij de receptie.
Expositie: van 1 september tot en met 30 september expositie hedendaagse kunst in Eerbeek

Verwerving

‘Expositie Beeldschoon’, een initiatief van Rietveld Kunstbemiddeling, adviseert en bemiddelt het gehele jaar bij kunstaankopen en opdrachten.Wij kunnen voor u in opdracht een passend ontwerp op maat laten maken.Ook voor openbare ruimten of aankleding van uw (kantoor)pand. Het vrijblijvend passen van een kunstwerk bij u thuis of bij uw bedrijf vinden wij vanzelfsprekend en noodzakelijk. Een kunstwerk en de plaats waar het kunstwerk moet staan, dienen elkaar te versterken. Laat ze in al hun schoonheid het beste tot hun recht komen in uw eigen omgeving. Wij zijn erin gespecialiseerd om u hierbij te adviseren en te helpen. Daarvoor mag u gebruik maken van onze uniciteit.
Voor een ontwerp van de juiste sokkel adviseren wij u graag .

Parkeren

Meeuwis de Vries beschikt over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

openingstijden expositie

1 september t/m 30 september 2012
vrijdag, zaterdag en zondag
van 13 tot 17 uur

contactgegevens

Meeuwis de Vries
Soerense Zand Zuid 13
6961 RA Eerbeek
Contactadres
‘Expositie Beeldschoon’
Ria & Ton Rietveld
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Expositie: In de Tuinen van Tophovenier Meeuwis de Vries Posted by: Categorieën: Algemeen