Expositie: Kunst6daagse Heiloo: Feest van Verrassingen

Caleidoscopisch, zo kan de Kunst6daagse in Heiloo rustig worden genoemd. Zes dagen lang, van 19 t/m 24 juni vindt er een feestelijke aaneenschakeling van activiteiten plaats voor jong en oud, op het gebied van kunst, muziek en poëzie.

Het hoogtepunt van de Kunst6daagse is de kunstroute in het weekend van 23 en 24 juni 2012. Het is een bijzondere kans om de vele ateliers van kunstenaars uit Heiloo te bezoeken en te genieten van diverse genres muziek en poëzie. Ook op vele andere locaties in Heiloo, in openbare ruimtes als De Witte Kerk, De Kapel en de Trog op het GGZ terrein, BukBuk, de Bibliotheek, Tintoretto, Tuin advies/ontwerp Van Haneghem BV, maar ook in huiskamers en tuinen, restaurants en winkels zijn prachtige kunstwerken te zien, aangevuld met muziek van muzikanten uit Heiloo e.o. en voordrachten van dichters.
Vele kunstenaars tonen hun werk in alle mogelijke disciplines, zowel in twee- als in driedimensionale vorm. Installaties, fotografie en video, keramische objecten, textiel, beelden in hout, brons, steen en kunststof, schilderijen, collages en tekeningen.

Op 18 juni 2012 om 19.00 uur barst het los met de officiële opening in de Bibliotheek, opgeluisterd met een openingsact en muziek.

Annelies staat in de trog op het GGZ terrein.
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Expositie: Kunst6daagse Heiloo: Feest van Verrassingen Posted by: Categorieën: Algemeen